Op het moment dat jullie je interesse hebben getoond gaan we rond de tafel om jullie wensen te inventariseren. We kijken daarbij naar de samenstelling van de groep, jullie ideeën bij de activiteit en de beoogde locatie. Als we een goed beeld hebben van de groep zullen we met een eerste voorstel voor de invulling komen. Ook geven we dan een schatting van de kosten. Dat voorstel zullen we in onderling overleg aanpassen naar jullie wensen waarbij wij ook eerlijk zullen zijn over wat wel en niet gaat werken. Als het voorstel definitief is ontvangen jullie een offerte met de definitieve prijs. Gaan jullie u akkoord dan gaan we jullie gezelschap een fantastische middag/avond bezorgen.

De samenstelling van de groep
De diversiteit van een groep zegt veel over wat er nodig is. Zo houden wij in ieder geval rekening met:

  • het type groep; denk aan personeelsfeest, vriendengroep of familie
  • de leeftijden in de groep; alleen jongeren, alleen ouderen of een mix
  • de grootte van de groep
  • de geslachten in de groep; alleen vrouwen, alleen mannen of een mix
  • allergieën
  • (geloofs)overtuigingen

In overleg houden wij ook rekening met zaken die jullie zelf aandragen.

De locatie
We beschikken over een locatie die we kunnen huren waarin alle faciliteiten aanwezig zijn om de activiteit in te organiseren. Deze locatie is geschikt voor groepen tot 55 personen.
Daarnaast kunnen wij ook op andere locaties werken indien de betreffende locatie beschikt over een (semi-)professionele keuken met voldoende kookgerei, bestek en servies. Daarnaast zijn ook een audio en video-installatie nodig. Deze zijn eventueel ook door ons te huren.

Categorieën: Chefs de Quizine